Power One Hoortoestelbatterijen

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Power one hoortoestelbatterijen

Power One Hoortoestelbatterijen worden geproduceerd in Ellwangen, Duitsland, op de meest up-to-date en grootste productiesite ter wereld voor batterijen voor gehoorapparaten. Ze worden geproduceerd op volledig geautomatiseerde hogesnelheidslijnen. De hoge mate van automatisering van dit proces betekent dat zeer weinig handmatige handelingen nodig zijn - het risico op fouten is daarom minimaal.

Wij leveren power one hoorbatterijen voor een spectaculair lage prijs.

power one biedt extra veiligheid, zelfs onder extreme omgevingscondities dankzij het drievoudige afdichtingsontwerp en de gepatenteerde PTFE-filmtechnologie. PTFE is een heel speciaal soort kunststof: het dient ook als een antiaanbaklaag op pannen (als `Teflon®`) en als een ademend membraan in kleding (als` Gore-Tex®`).

Power One Hoortoestelbatterijen best getest

Elke individuele cel wordt getest op zijn elektrische en mechanische eigenschappen in overeenstemming met zijn specificaties.

Een sterk ontwikkelde filmafdichting voor elke cel zorgt ervoor dat de batterij niet uitdroogt of voortijdig leegloopt. Deze lange houdbaarheid is aangetoond in langdurige tests, zelfs onder extreme klimatologische omstandigheden.

Bestel jouw Power One Hoortoestelbatterijen online!